Стилове с Nike Air Max 95: как да носите тези обувки всеки ден?


Стилове с Nike Air Max 95: как да носите тези обувки всеки ден?
Снимка: ПР

Обувките Nike Air Max 95 са едни от най-харесваните модели на марката. Със своя иновативен дизайн и ненадминат комфорт, те са създадени, за да бъдат носени всеки ден.

Разнообразието от достъпни за всякакъв повод варианти може да разгледате тук: obuvki.bg/c/obuvki/kolektsiia:nike_air_max_95.

А сега ще разгледаме как да включите Nike Air Max 95 във вашия ежедневен гардероб и как успешно да съчетаете маратонките с различни типове облекла.

Класически уличен стил

Няма по-добър начин да носите Nike Air Max 95 от това да ги включите в класическа “стрийт” визия, така актуална напоследък. Комбинирайте ги с любимите си дънки, бяла тениска и кожено яке за автентичен вид. Допълнете облеклото с модни аксесоари като шапка или раница. Аутфитът не само изглежда страхотно, но и ви позволява да се движите свободно и удобно през целия ден.

Спортна визия

Nike Air Max 95 са идеални за постигане на идеалната спортна визия. Носете ги с анцуг или спортни шорти и тениска. Този стил е перфектен за разходки в парка, всякакви спортни дейности или просто за почивка. Комфортът, който осигуряват тези обувки, ги прави отличен избор за активен начин на живот. Завършете визията с ветровка или спортно яке за хладните утрини и вечери.

Елегантен ежедневен стил

Да, Nike Air Max 95 могат да бъдат включени и в по-елегантни ежедневни облекла. Съчетайте ги с официални панталони и риза за постигане на стилен, но удобен офис вид. Неочакваният контраст между спортни обувки и елегантни дрехи ще ви отличи и ще покаже вашата креативност и моден усет. Добавете кожен колан и часовник, за да завършите подобаващо визията.

Ретро стил

Изненадващо, но Nike Air Max 95 носят и частица ретро вдъхновение, което ги прави перфектни за създаване на визии, вдъхновени от 90-те години. Съчетайте ги с широки дънки или дънки с висока талия, къс топ и ветровка в наситени цветове. Добавете аксесоари като чанта на кръста или ярки обеци, за да завършите облеклото. Този стил е идеален за фестивали, концерти или просто за излизане с приятели.

Летни комбинации

През топлите месеци, комбинирайте Nike Air Max 95 с къси панталони и тениски със свежи цветове. Този лек и прохладен стил е перфектен за вечерни излизания, разходки по плажа или в парка с приятели. Не забравяйте да добавите и подходящи очила, за да завършите визията и да се предпазите от слънцето.

Есенни съчетания

За есенния сезон съчетайте Nike Air Max 95 с дънки, пуловер и яке. Визията не само изглежда страхотно, но и осигурява комфорт и топлина. Можете да изберете по-тъмни и земни цветове, за да се съчетаете с есенната палитра. Добавете шал и шапка за допълнителен стил и уют.

Nike Air Max 95 са изключително универсални и могат да бъдат съчетани с почти всяко облекло. Независимо дали предпочитате уличен стил, спортна визия или елегантна ежедневна кройка, маратонките ще ви осигурят комфорт и ще добавят уникален акцент към вашия гардероб. Не се страхувайте да експериментирате и да откриете нови начини да носите своите Nike Air Max 95 всеки ден. Тези обувки са създадени за движение и израз на индивидуалност – възползвайте се максимално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама