Сутиен с банел или без банел: Кое е по-добре?


Сутиен с банел или без банел: Кое е по-добре?
Снимка: Malltohome.bg

Сутиените с банел са по-добри. Не! Сутиените без банели са по-добри. Не! Това е безкраен дебат, на който повечето от жените водят в разговори помежду си. В тази статия хвърляме малко светлина върху всеки тип сутиен, сутиенът с банел и без банел, за да Ви е лесно да избирате въз основа на нуждата си.

П.С: Всеки сутиен има своя чар и предимства!

Сутиените с банели

Има твърдо парче тел във всеки сутиен с банел, който е зашит под чашата на сутиена. Една от основните ползи от тези сутиени е подкрепа, особено ако имате по-големи гърди. С подкрепата на тел, можете да изпитате по-малко болки в гърба или опъване, които обикновено може да се чувстват през целия ден. Освен това, сутиените без банели осигуряват по-добро повдигане, разделяне, и форма на гърдите.

Недостатъкът на сутиените с банел е, че понякога телта може да се мушне изпод плата и да раздразни кожата Ви. С течение на времето телта може да стане неравна. Когато тези неща се случат, е време да замените сутиена си.

Сутиенти без банели

Сутиените без банели често се наричат сутиени "мека чаша", защото не съдържат никакво твърдо/твърдо парче материал. Сутиенът е изцяло направен от плат, който повечето жени намират за много удобно. Сутиените без банели обикновено са по-подходящи за жени с по-малък гръден кош, тъй като не се нуждаят от толкова подкрепа. Това обаче не означава, че жена с голям гръден кош не може да носи сутиен банел. Напълно се свежда до лично предпочитание! Тези сутиени също са склонни да издържат по-дълго от сутиени с банел, защото няма тел, която може да пробие тъканта или да се излезе от формата.

Разбира се, има недостатъци. Когато носите сутиен без банел, няма да получите същото повдигане и разделяне, както бихте направили със сутиен с банел. Но въпреки това нивото на комфорт надделява и ги прави доста предпочитани за много жени.

Ако вече сте избрали вида сутиен, който Ви приляга, само до края на април в Malltohome.bg можете да се възползвате от 30% отстъпка на бельо с марки Triumph, Sloggi и Lisca.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама