Тенденции при булчинските рокли за 2015


Тенденции при булчинските рокли за 2015

Ако ви предстои следващата година да се омъжите или просто обичате да гледате булчински рокли, тази статия ще ви е от полза. Представяме ви 10 тенденции при булките за 2015. Почерпете вдъхновение за големия ден и не забравяйте, че най-важно е да бъдете щастливи.

1. С паднали рамене

Покажете прекрасните си рамене с такъв тип рокля. Няма нужда да слагате колие, ако се спрете на модел с красиво украсено деколте.

2. Нежни цветове

Вече все повече фирми предлагат цветни рокли за булки, които не се страхуват да нарушат традициите. Препоръчваме ви да заложите на пастелно розово или кремаво, за да постигнете нежна и романтична визия.

3. С голяма цепка като на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли събра всички погледни с черната си рокля с голяма цепка, с която се появи на церемонията на наградите "Оскар" през 2012 г. Ако и вие имате хубави крака, покажете ги на сватбата си.

4. Секси гръб

Роклите с голи гърбове са изключително женствени, така че няма да сбъркате, ако облечете такава за големия ден.

5. Като балеринка

Класическата булчинска рокля следващата година ще включва много слоеве от тюл и коприна.

6. Къси топове

Късите топове от няколко сезона са абсолютен моден хит, но те завземат и сватбената индустрия. Такъв тип рокли са много подходящи за бохо булките, които искат да бъдат по-естествени и небрежни, за да се врекат във вечна вярност на любимия си.

7. Дълбоки деколтета

И по-конкретно дълбоки V-деколтета, които акцентират върху бюста ви.

8. Късо

Тази тенденция ще се хареса на жените, които искат да им е комфортно и да могат да танцуват свободно. Покажете крачетата си, момичета!

9. Полъх от 20-те

Разбирайте те много пайети, камъни, мъниста – всичко, което блести е добре за сватбения ден.

10. Вдъхновение от "Замръзналото кралство“

Тази хитова анимация се превърна в любима на много малки и големи момичета. Почерпете вдъхновение от нея и за булчинската си рокля.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама