Тенденции при роклите за лято 2018


Тенденции при роклите за лято 2018
Снимка: iStock/Guliver

Дори най-заклетите привърженички на дънките и спортния стил не могат да устоят на вечната рокля, която просто крещи да бъде облечена през топлите месеци. А какви тенденции ще бъдат популярни това лято? Нишката, която следват повечето модели, е носталгичният поглед към 50-те и 80-те години на миналия век. Разбира се, има и иновативни стилове, които играят с принтовете и наслояването. Почерпете вдъхновение от нашите предложния за лято 2018.

На каре

Мислите си, че карето е запазено само за студените месеци? Категорично не. Карираните рокли изглеждат небрежно, но едновременно с това са подходящи и за офиса. Право в 10-ката би била рокля тип риза на едро каре.

Напълно прозрачна

На пръв поглед адски непрактична рокля, но пък има нещо толкова бохо и чаровно в нея! В повечето случаи се комбинира със съвсем изчистен аутфит отдолу, например дънки и бяла тениска, но можете да експериментирате и с памучна рокля без ръкави.

Бяла рокля тип риза

Роклите от този тип се наложиха още предходното лято, но все ги виждахме комбинирани с колани, асиметрични кройки или смели принтове. Този сезон на мода ще бъде класическата бяла риза, но в малко по-удължен вариант.

С едно рамо

Също позната тенденция от близкото ни минало. Е, това лято тя се завръща по-силна от всякога и в комбинация с най-различни модели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама