Тес Холидей - пищни извивки на показ


Тес Холидей - пищни извивки на показ

Тес Холидей с гордост демонстрира закръглената си фигура, яркия си характер и цветни татуировки в социалните мрежи. В началото на годината тя се превърна и в първата жена с XXL размер, с която голяма модна агенция подписа договор.

През януари 29-годишната Тес, която живее в Лос Анджелис, стана част от британската модна агенция MiLK Model Management.

Холидей показва увереност в дебютната си фотосесия за агенцията. Тя се надява черно-белите й снимки да предизвикат стандартите за красота.

"Смятам, че ако някой погледне ваша снимка и не почувства нещо, значи не сте си свършили работата. Независимо дали е положително или отрицателно, тя трябва да предизвика нещо в тях. Това винаги съм се опитвала да правя с работата си. Искам да оспоря приетите норми за "красота“ и това кое е приемливо в нашата индустрия. Не съществува един единствен начин да си жена или да бъдеш красива. Ние всички заслужаваме място под слънцето.“

Тес е с размер 54 (22 по американската система), висока е 165 см и тежи 118 кг. Дълги години е отхвърляна от модните агенции като прекалено пълна, но никога не се отказва от мечтата си да бъде модел. Днес тя се радва на голяма популярност, тъй като се гордее с начина, по който изглежда и иска да вдъхнови и други жени.

"Знам, че не всеки разбира какво целя. Но за мен това е нещо много просто. Става въпрос да обичате тялото си независимо от размера му и да вървите към мечтата си".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама