Tommy Hilfiger Пролет 2016 - островни приключения


 Tommy Hilfiger Пролет 2016 - островни приключения

Добре дошли в рая! През пролет 2016 Tommy Hilfiger пътува до Карибите, където щастливите цветове и "налудничавите“ шарки срещат традиционното наследство и му придават нов вид. Това е радостна игра из тюркоазените води на Ямайка и спокойна разходка из пясъчните плажове на Мустик - домакини на рок звезди, кралски особи и на новото поколение Hilfiger. 

Колекцията отдава почит на лекотата на островния живот, където класическите силуети са подсилени с еклектична нотка. Ефирни спортни рокли, изпъстрени с шарки от флората и фауната, вдъхновени от прочутия дизайнер на платове Джоузеф Франк. Тропически шарки и ярки райета изпълват с енергия летните рокли и сетовете от две части. Дънковите якета и панталони са избелени като любим ефект и са украсени с ширити, мъниста и подшити бордюри. Традиционният крикет пуловер е преоткрит в ръчно плетена жилетка, полото е направено с мрежести отвори, а тениските са персонализирани чрез бродирана дупчици. Тези видове ръчно изработени детайли се виждат навсякъде, включително върху обемни плажни чанти, кецове и еспадрили.

Има и препратки към ексцентричния ваканционен стил на знаменити британци, посещавали островите в началото на 70-те. Жакард костюмът е изтъкан с метални нишки, предназначени да улавят светлината и копринени кафтани, които внасят декадентско усещане за лекота. Целунатият от слънцето стил говори за нови поколения пътешественици, които завършват външния си вид с причудливи плетени шапки и бижута от мъниста.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама