TommyXZendaya за есен 2019 - вдъхновена от 70-те години в Ню Йорк


TommyXZendaya за есен 2019 - вдъхновена от 70-те години в Ню Йорк
Снимка: ПР

Tommy Hilfiger дебютира съвместната дамска колекция TommyXZendaya за есен 2019 по време на модното ревю TOMMYNOW, състояло се на 8 септември 2019 г. на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Втората колекция TommyXZendaya, разработена съвместно със Зендея, глобален посланик на марката, отново бе показана чрез оригинална концепция "Виж сега - купи сега", носеща подписа на Томи Хилфигър. Шоуто наблегна на посланията, които Томи Хилфигър и Зендея изведоха по време на ревюто TOMMYNOW в Париж за пролет 2019. Послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените. Събитието, под форма на преживяване, както за публиката на място, така и за зрителите онлайн, се проведе в легендарния "Театър Аполо", носещ духа на именити музикални икони.

Колекцията за есен 2019 представя нов, модерен прочит на иконичния стил от миналото, уповавайки се на силните, вдъхновяващи жени и претворявайки класическите силуети за една нова ера. Вдъхновен от 70-те години в Ню Йорк, екипът на шоуто продължи да чества и гордо да показва модели с разнообразен произход, форми на тялото, възраст, полова и етническа принадлежност.

По подиума минаха Уини Харлоу, Ясмин Уиналдъм и Сара Сампайо, които сборно са част от шоуто и историята на марката на Tommy Hilfiger от 10 години. Към тях се присъединиха Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Алек Уек, Парк Суджуо, Халима Аден, Леоми Андерсън, Ясмин Уарсаме и нова вълна от таланти, включвща Алияя Хайдс, Аби Чемпиън, Бабакар Н’Дой и Индира Скот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама