Топ 10: Най-добрите рокли на наградите „Златен глобус“ 2023


Топ 10: Най-добрите рокли на наградите „Златен глобус“ 2023
Снимка: Getty Images

Златните глобуси се завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, за да почетат най-добрите филмови и телевизионни изпълнения за годината. Миналата година NBC се отказа от излъчването на събитието заради етичните пропуски на организаторите - от корупция до расизъм и наградите бяха раздадени без церемония.

Преди да започне 80-тата церемония обаче, звездите на Холивуд по традиция минаха по червения килим и позираха пред събралото се множество.

По-женствените рокли бяха завършени с ефектни нюанси, пайети или декорации. Дори като се има предвид отсъствието на бившия творчески директор, Алесандро Микеле, Gucci остави своята следа на червения килим. Ето и кои са нашите фаворити сред бляскавите тоалети. А ТУК можете да разберете и кои са големите победители, грабнали статуетки. 

Лили Джеймс

Лили Джеймс се открояваше с тази впечатляваща рокля по поръчка на Atelier Versace и бижута на De Beers. Звездата от „Pam & Tommy“ реши да поеме в откровено секси и бляскава посока, откакто за първи път се трансформира в Памела Андерсън. Тази смела визия на Versace се чувства като продължение на стилното пътешествие, в което е взела участие.

Салма Хайек

Салма Хайек изглеждаше красива в своята украсена с мъниста гола рокля на Gucci, обувки на Gucci и бижута Maison Boucheron.

Джена Ортега

Джена Ортега от „Wednesday” изглеждаше доста далеч от своето алтер-его в тази замечтана рокля на Gucci, обувки Jimmy Choo и бижута на Tiffany & Co.

Мишел Уилямс

Мишел Уилямс заложи на романтични волани от Gucci и бижута на Tiffany & Co.

Джесика Частейн

Джесика Частейн открадна шоуто с изящната си рокля на Oscar de la Renta и бижута Gucci. Звездата обича искрящите, театрални визии от край време и умее да ги носи добре.

Марго Роби

Марго Роби беше нежно привидение в персонализиран Chanel. Звездата на „Babylon“ се възползва от Барби стила - филмът, в който тя играе емблематичната модна кукла, ще излезе през юли, така че това се чувства като неофициален старт на розовите тоалети.

Аня Тейлър-Джой

Аня Тейлър-Джой се открои в лимонен ансамбъл на Christian Dior. Звездата от „Менюто“ отдавна се е утвърдила като момиче, което обича драматичната, строга редакционна мода, затова този опростен дизайн малко ни шокира първоначално, но в крайна сметка разнообразието и моментът на изненадата не са за подценяване!

Селена Гомес

Номинираната за „Убийства в сградата“ Селена Гомес изглеждаше невероятно във Valentino Haute Couture.

Ана де Армас

Звездата от „Блондинка“ Ана де Армас заложи на Louis Vuitton по поръчка и изглеждаше прекрасно! Ана се отдалечи възможно най-далеч от стила на Мерилин Монро, макар централният панел на роклята да изглежда твърде тежък и твърд.

Летисия Райт

Известно е, че в престурнето на "Черната пантера" на Летисия Райт имаше някои много, много добри тоалети. Но ние се влюбихме в тази невероятна рокля в цвят изгорял портокал на Prada.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ТОАЛЕТИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама