Топ 10: Най-добрите тоалети от филмовия фестивал в Кан


Топ 10: Най-добрите тоалети от филмовия фестивал в Кан
Снимка: Getty Images

Избухването на Втората световна война наложило отмяната на първия филмов фестивал в Кан, който трябвало да се проведе през 1939 на Френската Ривиера като алтернатива на филмовия фестивал във Венеция. През септември 1946, седем години след зараждането на идеята, филмовият фестивал в Кан най-накрая опънал червения си килим с участието на 18 държави, включително Съединените щати и техния премиерен кандидат – „Магьосникът от Оз”.

След като беше отменен през 2020 заради пандемията, Кан се върна в разгара си миналата година и по всичко личи, че звездите са повече от готови да канализират изключително бляскава енергия.

4 СТИЛНИ НАЧИНА ДА НОСИТЕ ПОТНИК ТОВА ЛЯТО

Към днешна дата 89 държави присъстват на ежегодния майски фестивал и докато филмите са основната атракция на събитието, модата съвсем не остава по-назад. Тазгодишното събитие, което приключва само след няколко часа, включи не само филми, но и пищни вечери, както и афтър партита.

Подобно на Оскарите и Мет Гала, присъстващите звезди се бяха постарали наистина много, обличайки висша мода и изработени по поръчка тоалети. Разбира се, всички са наясно, че червеният килим на Кан изисква малко повече усилия от купуването на най-новата рокля, разхождана по подиума – тук дрехите разказват история, имат душа, при това европейка. Дрескодът на събитието е строг, дори за присъстващите репортери. А ето и кои са 10-те модни отличника тази година.

Кристен Стюарт в Chanel

Кая Гербер в Celine

Кайли Миноуг във Versace

Кара Делевин в Balmain

Бела Хадид във винтидж Gucci/ винтидж Versace

Даян Крюгер в Oscar De la Renta

Емили Ратайковски в Miu Miu

Наоми Кембъл в Valentino Haute Couture

Алисия Викандер в Louis Vuitton

Шарън Стоун в Dolce & Gabbana

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама