4 стилни начина да носите потник това лято


4 стилни начина да носите потник това лято
Снимка: iStock

Потниците са едни от най-обикновените елементи в гардероба и понякога забравяме, че е възможно да ги превърнем в звездата на нашия аутфит. Но тъй като времето вече се затопли доста, все по-често ще посягаме към потниците и е време да се вдъхновим с някои модерни летни визии. Ето 4 стилни начина да носите потник през лято 2022.

6 ГРЕШКИ ПРИ ИЗБОРА НА ОБУВКИ, ОТ КОИТО КРАКАТА ВИ СТРАДАТ

1. Изберете широки презрамки

По-широките презрамки и квадратните деколтета официално замениха “спагетените” стилове и широките деколтета. И макар че спокойно можете да заложите на ярки цветове, вечните неутрални – бежово, черно и бяло – изглеждат най-шик.

2. Заложете на коприна

От друга страна, копринените камизоли все още изглеждат шик, дори със супер тънките си презрамки. Причината е луксозната материя, която работи най-добре, комбинирана с дрехи с подобни елегантни вибрации. Помислете за деним в бяло или панталон от лен.

3. Изберете миди поли вместо мини или макси

Потник и мини пола дава внушение за твърде секси, което е страхотно за вечерни срещи, но доста натоварващо през останалото време. От друга страна, макси полата може да изглежда твърде бохо. Разбира се, миди дължината е идеална за почти всяко събитие в календара ви.

4. Комбинирайте високо деколте с интересни обеци

Потниците с високо деколте са един от задължителните модели за това лято. Те се съчетават добре с дънкови шорти, с копринени карго панталони и дори къси тенис панталонки. Но може би най-добрият начин да ги стилизирате е с чифт смели обеци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама