Gucci x Adidas: Една неочаквана колаборация (СНИМКИ)


Gucci x Adidas: Една неочаквана колаборация (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Колаборациите често се случват между емблематични марки, най-често луксозни и достъпни, за да създадат уникални хибриди, които изкушават потребителите. Но не всички сътрудничества са равни. В някои случаи подобни експерименти раждат съвсем нови идеи и тенденции, достойни за истински творчески гении.

Това изглежда е случаят и с Gucci и Adidas. Алесандро Микеле вече е доказал, че владее до съвършенство хлъзгавия терен на партньорствата с лейбъли. Дизайнерът насочи вниманието си към Adidas, мегабранд, чиито образи са богати на лични и сантиментални спомени не само за дизайнера, но и за цяла една демографска група.

THE BIRKENSTOCK X MANOLO BLAHNIK: КОЛАБОРАЦИЯТА, КОЯТО УЧУДИ СВЕТА

Страстен колекционер на маратонки Adidas Gazelle, Микеле е дългогодишен фен на марката. Неговият спортен ретро блясък резонира с носталгията му по миналото, така че сътрудничеството между Gucci и Adidas определено може да се определи като естествена творческа лекота. Колекцията ще се появи в магазините и онлайн на 7 юни.

Анцугът Adidas служи като основен елемент на колекцията – той е деконструиран и сглобен отново в множество различни итерации, украсени с емблемите на Adidas и Gucci. Играта на преплетени лога излъчва флуидна и някак безкрайно естествена спортна атмосфера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама