The Birkenstock x Manolo Blahnik: Колаборацията, която учуди света


The Birkenstock x Manolo Blahnik: Колаборацията, която учуди света
Снимка: Instagram

Трудно е да си представим свят, в който най-известният клиент на Маноло Бланик, Кари Брадшоу ,ще носи чехли Birkenstock. Но дори самата Кари може да преосмисли тази теория, след като види новата колаборация на испанския дизайнер с немската марка сандали.

Само преди няколко дни двата бранда пуснаха колекция от шест модела, които включват любими модели на Birkenstock, като сандали Arizona и Boston, обвити в кадифени текстури и декорирани с кристали.

Въпреки че партньорството може да изглежда странно, самият Бланик е дългогодишен фен на Birkenstock. А за немските чехли това е просто част от редица дизайнерски колаборации от висок клас, които включват дизайнери като Рик Оуенс, Проенза Шулер и Джил Сандърс.

„Това е уникална колекция, която съчетава дизайна на нашата запазена марка с усета на Маноло Бланик, създавайки модели със смела и насочена естетика “, каза главният изпълнителен директор на Birkenstock Оливер Райхерт.

Въпреки че чехлите се предлагат на наистина „уау” цена, която повече съответства на предложенията на Blahnik, отколкото на Birkestock (между 680 и 810 долара), това е само първата част от колекцията, като продължението ще дойде през юни 2022 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама