Най-добре облечените звезди на Оскари 2022


Най-добре облечените звезди на Оскари 2022
Снимка: Getty Images

Тази година червеният килим на наградите на Оскар отново е в разгара си. Звездите и техните всемогъщи стилисти посегнаха към декадентски тоалети, а дизайнерите бяха направили още по-фантастични и емоционални официални визии. В тази година на наистина богат избор и десетки приказни визии, шепа звезди се откроиха. Ето кои са най-добре облечени звезди на наградите Оскар за 2022 г. 

А КОИ ГРАБНАХА СТАТУЕТКИ ВИЖТЕ ТУК

Никол Кидман в Armani Prive

Никол Кидман е номинирана за ролята Люсил Бол, в „Being the Ricardos”, но тази рокля на Armani Privé определено е „сигурен удар”. Структурата на роклята създава динамика и игривост, като същевременно поддържа стройната форма, предпочитана от Кидман. Но този цвят! Неутралният цвят също е адски интересен, защото е трудно да се определи.

Джесика Частейн в Gucci

Когато сте номинирани за най-добра актриса за главна роля, както Джесика в „The Eyes of Tammy Faye“, е изкушаващо да се облечете в темата на филма. Дори когато говорим за много противоречивата и фанатична фигура на Тами Фей Бейкър. Но Частейн успя да го направи в тази блестяща рокля на Gucci.

Кристен Стюарт в Chanel

Кристен Стюарт влезе в историята на Оскарите, както само Кристен Стюарт може: в чифт къси панталони на Chanel. „Тя носеше много рокли досега, но днес беше нейният ден да прави каквото си поиска“ е казала нейната стилистка Тара Суенън. Стюарт съчета късите панталони със спретнато сако от смокинг.

Джейда Пинкет Смит в Jean Paul Gautier

От време на време една модна колекция става “viral”. Последната, която направи това, беше специалното сътрудничество между Жан-Пол Готие, най-великият уличен рапскал в модата, и неговото протеже Глен Мартенс от Y-Project и Diesel. Неговите дънкови рокли бяха невероятни, но може би само Джейда Пинкет Смит е достатъчно силна, за да се появи в това неприлично море от волани от зелена тафта.

Лупита Нионго в Prada

Ако трябва да бъдем честни, Лупита Нионго изобрети екосистемата на червения килим, в която живеем. Тя беше първата актриса, която ни показа, че поемането на рискове на червения килим може да ни каже много за артиста. След спечелването на своя Оскар за „12 години робство” през 2014 г. Лупита е като посланик на Prada: жена с високи стандарти, която чувства, че визуалното представяне е съществена част от нейния живот.

Джейми Лий Къртис в Stella McCartney

Джейми Лий Къртис се появи в блестяща тъмносиня рокля и деликатна лента в чест на бежанците от войната.

Зендая в Maison Valentino

Зендая съчета ултра къс бял топ със сребърна шлейф пола и определено спечели!

Мила Кунис в Zuhair Murad

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама