4 начина да носите "хернес" този сезон


4 начина да носите "хернес" този сезон
Снимка: Instagram

Една от най-големите тенденции, която ще видим през пролет 2022, определено е „хернесът”. Латексовите модели, които се разхождаха по подиума на Saint Laurent и PVC вариантите на Balmain отдадоха почит на този аксесоар, а Alexander Mcqueen и Vera Wang направо провокираха вътрешната ни бунтарка. Всички тези визии бяха висша мода, да, но остава въпросът дали ще успее тази тенденция да премине безпроблемно към ежедневния стил. Нашият отговор е „да”, съдейки по модните решения на световните инфлуенсъри. Ето как да носите „хернес” със стил, при това без да имате нужда от камшик като допълнение!

1. С бяла риза

Превърнете традиционната си бяла риза от обикновена в истинско модно пиршество, добавяйки „хернес”. Това придава цялостна структура на ансамбъла. Стилизайте с клин за по-мек и спокоен външен вид.

2. Над блейзър

Когато се чувствате смели, носете коланите си върху блейзъра. Все още не сте сигурни за тенденцията? Заложете на „хернес” тип колан с допълнителни отделения.

3. С макси рокля

За уикендите с приятелки, използвайте кожен „хернес”, за да пристегнете макси рокля и да осигурите приятен, ярък контраст.

4. С костюм

Закопчаният костюм ще придаде незабавен професионален ефект на острия колан. Без проблем това може да е новият ви “power suit”!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама