Цветовете при дрехите, които ще са хит тази пролет


Цветовете при дрехите, които ще са хит тази пролет
Снимка: iStock

Според топ дизайнерите, ние сме в много лимонена 2022 година. И докато през зимния сезон отдадохме почит на цикламеното и по-приглушеното розово, то пролетта ще ни предложи доста свежи нюанси.

Christian Siriano ни представи лайм рокли, Proenza Schouler ни накара да жадуваме за оранжеви костюми, а Jason Wu доказа, че всичко се върти около слънчевото жълто. Ето кои са 4-те цвят, които ще са истински повелитети на пролетта.

Основно синьо

Както вече сте забелязали, ярките цветове на зимата бяха цикламеното и наситено зеленото. Но кралско синьото е новият нюанс, който ще събори предходните два тона от трона им. Lacoste и Loewe изследваха основното синьо в колекциите си пролет/лято 2022, а Vetements направи всичко възможно да го включи и в своите модели.

Остър лайм

Приглушеното градинско зелено беше един от най-търсените нюанси за 2021, така че това ярко лаймово зелено предизвиква сериозна радост. Визиите на подиума на Cinq a Sept, Prabal Gurung и Christian Siriano представиха нюанса чрез сатенени мини рокли и пилигримски шик миди поли.

Горещ портокал

Забравете за меките и нежни нюанси – пролет/лято 2022 обещава разтърсващи цветове, включително портокалово оранжево. Дизайнери като Proenza Schouler, Collina Strada и Christian Siriano показаха монохромни оранжеви ансамбли на своите ревюта, така че смело се гмуркайте в тази тенденция.

Дълбоко синьо

Знаем какво си мислите - да, това е много подобно на кралското синьо, но все пак е различно! Balenciaga, Nina Ricci, Stella McCartney и Rokh показаха по-синьо синьо в своите ревюта пролет/лято 2022.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама