4 типа дрехи, които французойките никога НЕ носят


4 типа дрехи, които французойките никога НЕ носят
Снимка: iStock

Знаем, че французойките са едни от най-стилните жени в света. Но когато се опитваме да им подражаваме, освен че трябва да знаем задължителните елементи от гардероба им, трябва и да сме наясно с дрехите, които влизат в категорията „твърдо не”. Така че, ако искате да откриете своята вътрешна парижанка, силно препоръчваме да се отървете от следните дрехи.

1. Безразборни лога

Манията по лога се завърна през 2022, но не очаквайте тази тенденция да набере скорост в Париж. Френските жени нямат нищо против да покажат катарама за колан YSL или лесно разпознаваема чанта на Dior, но точно тук „теглят чертата”. Френските дами използват модата, за да се чувстват добре, а не за да рекламират бюджета си.

2. Анцузи

За разлика от дънките или уютната овърсайз плетка, спортните панталони не могат да намерят общ език с френския стил и винаги изглеждат като облекло за фитнес. Ако наистина искате да ви е максимално комфортно, когато вършите задачи в почивните дни, опитайте да замените анцузите с матови черни клинове. Те са също толкова удобни, но изглеждат доста по-добре, съчетани с блейзър и пантофки, например.

3. Множество ярки цветове

Емили може да се разхожда из Париж, облечена като Барби с ярка смесица от оранжево и зелено, но ще бъде трудно да намерите местен човек със същата склонност към нюансиране. Френските жени обичат заглушени тонове с цветни акценти.

4. Евтини материи

Независимо от бюджета, французойките предпочитат да инвестират в естествени влакна и дрехи, които имат по-дълъг живот - памук, коприна, вълна и лен. Реално погледнато, най-доброто, което можете да направите(и най-френското, разбира се) е да отделите малко време, за да видите откъде любимите ви марки доставят своите материали и да обмислите инвестиране в някои по-високи качествени продукти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама