6 задължителни елемента от гардероба на всяка италианка


6 задължителни елемента от гардероба на всяка италианка
Снимка: iStock

Жените в Ню Йорк са известни със своите черни mix&match аутфити, а французойките са усъвършенствали изкуството да изглеждат сдържани и елегантни. Но никой не прави ярко впечатление като италианките. Дори в ежедневието си италианките знаят как да завъртат глави с металически проблясък или животински щампи. И така, каква е тяхната тайна да изглеждат толкова страхотно? Всичко започва с тези 6 основни елемента в гардероба.

5 СЪВЕТА КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТЕ КАТО СКАНДИНАВКА

1. Връхни дрехи в ярки цветове

Да, зимните палта и якета са предназначени да бъдат практични дрехи, но това не означава, че не могат да бъдат и красиви. Вярно е, че в повечето части на Италия не става толкова студено, колкото в Ню Йорк например, но италианките се наслаждават на шанса да носят разкошно вълнено палто в ярък цвят.

2. Смели бижута

Едрите златни верижки са модерни в момента, но винаги са били част от гардероба на най-стилните дами в Италия. Всъщност златните халки, огърлиците и открояващите се пръстени са запазена марка за италианките от много години. Вместо да се ограничавате само с едно смело бижу, опитайте се да носите няколко наведнъж.

3. Къси рокли и поли

Нещото, което италианките са склонни да правят по-добре от американките, е да признаят, че сексапилните модели не трябва да се ограничават само за жени под 30 години. Ето защо лесно можете да срещнете италианки от всички възрасти, които смело „показват бедро” в мини рокли и поли.

4. Луксозни слънчеви очила

Заложете на големи, бляскави слънчеви очила, които биха накарали София Лорен да се гордее с вас. И не ги ограничавайте само до летните месеци. Италианките носят очила през цялата година и макар че определено можете да се забавлявате с по-модерните силуети, задължително трябва да си набавите класическо старохоливудско настроение с големи рамки и тъмни лещи.

5. Супер костюми

Най-добрите италиански женски костюми не са класически черни или тъмнотъмни, а ярко розови, оранжеви или дори леопардови. Разбира се, ако черното ви харесва повече, просто потърсете някакво „допълнително“ докосване, като полирани златни копчета или акценти по раменете.

6. Животински принтове

По същия начин, по който открояващите се златни бижута изглеждат луксозни, така и животинският принт, особено ако е върху структуриран тренчкот или заострени токчета, е повече от задължителен!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама