Топ 10: Най-впечатляващите рокли на 88-те награди „Оскар“


Топ 10: Най-впечатляващите рокли на 88-те награди „Оскар“
Снимка: Getty Images / Guliver

Както вероятно знаете, вчера бе проведена дългоочакваната церемония по връчване на 88-те награди „Оскар“. Трябва да признаем, че ние също тръпнахме в очакване за това звездно събитие. И след като се успокохиме, когато Леонардо ди Каприо грабна златната статуетка, сега ще ви покажем най-стилните тоалети, които се разходиха по червения килим.

10.Дженифър Лорънс

Дженифър бе една от последните звезди, които минаха по червения килим, но това съвсем не ѝ попречи да го направи със стил и класа. 25-годишната красавица бе облечена в елегантна рокля с корсет и черна дантела, изработена от Dior Haute Couture.

9.Чарлийз Терон

Забележителната блондинка изглеждаше толкова класически стилно, че ни напомни на звездите от 80-те години! Огнената червена рокля с дълбоко деколте и „русалска опашка“ е дело на модна къща Christian Dior.

8.Бри Ларсън

Бри Ларсън получи наградата за главна женска роля в драмата на ирландския режисьор Леонардо Ейбрахамсън във филма „Стая”. Освен това, звездата съвсем заслужено попада и в нашата класация за най-стилни тоалети със своята драматична синя рокля на Gucci.

7.Оливия Уайлд

Ослепителната Оливия Уайлд, която пристигна на церемонията със своя съпруг, Джейсън Судейкис, остави малко на въображението ни, блестейки с изрязана ефирна рокля на Valentino Haute Couture.

6.Кейт Бланшет

Кейт се довери на пищно украсена рокля с цветя, сътворена от модния гигант Armani Privé. Изрязаното деколте бе фино подчертано от новата къса прическа на актрисата.

5.Емили Блънт

Емили Блънт деконстрира наедрялото си коремче в нежна рокля на Prada, малко след като обяви, че с Джон Крашински очакват второто си дете.

4.Рейчъл Макадамс

Номинираната за „Най-добра поддържаща женска рокля“, Рейчъл Макадамс, определено спечели нашето възхищение, показвайки безпогрешен стил. Чаровната актриса бе облечена с дълга рокля в петрлено зелено с гол гръб, дело на August Getty.

3.Криси Тийгън

Напредналата бременност на Криси Тийгън съвсем не ѝ попречи да събере всички погледи върху себе си, позирайки в истинско произведение на изкуството. Флоралната рокля на Marchesa успя да ѝ спечеи почетното трето място в нашата класация по стил!

2.Джулиан Мур

Миналогодишната носителка на „Оскар“, Джулиан Мур, заложи на сигурното и не сбърка. Тя се появи на звездното събитие, облечена в изчистена черна рокля на Chanel, ефектно допълнена от дълбоко деколте и блестящи презрамки.

1.София Вергара

Безапелационно връчваме приза за „Най-добър женски тоалет“ на София Вергара, която успя да съчетае пищната си рокля на Marchesa с фино женско излъчване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама