Това лято носим сандали с клиновидна платформа (СНИМКИ)


Това лято носим сандали с клиновидна платформа (СНИМКИ)
Снимка: Deichmann

На специално онлайн събитие Deichmann представи актуалната си колекция Пролет/Лято 2021 съвместно с психотелесния психотерапевт Кремена Станилова. Фокусна тема беше неразривната връзка между нашия характер и дрехите и обувките, които носим. Погледнахме отвъд практичната функция на облеклото и аксесоарите и се потопихме в тяхната комуникационна невербална символика – какво разкриват за нашия темперамент и каква е психологическата им функция да прикриват наши личностни дефицити. Макар много хора да смятат, че изборът на дреха и обувка е воден само от усещането за физически комфорт, изследвахме какво друго се крие зад избора на подходящия аутфит.

Веднъж разгледали символиката на моделите, настъпи моментът да се гмурнем в лятната мода! Нежните и натурални тонове в колекция Пролет/Лято 2021 на модния бранд Deichmann подаряват на fashion посланиците дългоочакваното ваканционно настроение. Време е да се насладим на прекрасните слънчеви дни със стил.

Топ тренд при обувките този сезон са сандалите с клиновидна платформа, придружени от любимите еспадрили с плетка или корк. Подходящи са да допълнят всяка лятна визия до съвършенство.


Неутрални нюанси, нежно розово, допълнени от искрящото бяло и меки пастелни и приглушени цветове в кремаво, бежово или маслиново са сред най-предпочитаните нюанси в актуалната колекция Пролет/Лято 2021. Класическото черно се завръща и този сезон със запленяващи модели - удобни и същевременно елегантни.

Бледо розовите и кафеникави нюанси също правят своя дебют на модната сцена това лято. Перфектни в комбинация със семпла бяла рокля или ежедневни дънки и фееричен топ, тези тонове завършват успешно всяка неустоима визия.

А при чантите от колекцията потребителите ще се насладят на голямо стилово разнообразие – от малките черни чанти до топ тренд плетени модели в неутрални бежови тонове. Подчертават слънчевия загар, носят усещането, че е лято и обещанието, че предстоят вълшебни мигове.

Тези и много други летни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна. Следете и профилите им във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама