Trend Spot: Мрежест топ и дънковата пола


Trend Spot: Мрежест топ и дънковата пола

Лятото е идеалното време за експерименти с визията, затова днес ще ти представя един тренд, който да пробваш. Вдъхновението ми дойде от един разговор с модния блогър Христо Станчев.

Всичко тръгна от там, че на една от нашите срещи се бях появила с бяло боди с доста изрязано деколте (не прекалено, но все пак). Очаквано, той повдигна темата за дрескода в офиса и беше категоричен, че дрехата сама по себе си е хубава, но е неподходяща за работа. Е, аз това вече го знаех, обаче наистина много си я харесвах.

От тук се роди и идеята за наслагване на дрехи. Не се плаши, подходящо е дори за най-големите летни жеги. Всъщност няколко седмици гледах въпросното боди как си виси на закачалката в гардероба, а пък много исках да го облека отново. Намерих решението в нещо съвсем обикновено, а именно в една стара мрежеста тениска. За моя огромна изненада двете неща се вързаха перфектно и разчупиха визията на иначе изцяло бялото боди. А самият аутфит е подходящ както за ежедневието, така и за офиса (ако няма официално наложен дрескод, разбира се).

Довърших цялостната визия с една най-обикновена дънкова пола с разчупен централен детайл. Бялото и светлото синьо са една свежа комбинация, особено за лятото. А относно обувките – заложи на изчистена бяла маратонка.

Последно, но не на последно място – аксесоарите, които са задължителни за завършена визия. Аз избрах да последвам актуалния тренд с обемиста обеца само на едното ухо с леко винтидж ефект. Колието намерих в един антикварен магазин, а гривната е Пандора.

Trend Spot: боди Bershka, мрежеста тениска и пола Zara, гривна Pandora, очила Vogue.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама