Уроци по стил от Кейт Мидълтън


Уроци по стил от Кейт Мидълтън
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Мидълтън е истинска модна икона. Почти всичко, което облече съпругата на принц Уилям, се превръща в тенденция. 

И ако харесвате Кейт, която очаква третото си дете, днес ще ви дадем няколко съвета за визията и поведението ви, почерпени от херцогинята на Кембридж.

1. Перфектна прическа

Елегантна прическа и деликатен грим са основите на стилния външен вид. Кейт предпочита или небрежни къдрици, или класическа прическа с прибрана коса. 

2. Елегантността е задължителна

Катрин е елегантна и невероятно естествена. Тя се усмихва широко, има грациозни движения и правилна стойка, без нито една следа от снизхождение или арогантност. Точно заради това е спечелила сърцата на британците и милиони други по цял свят. 

3. Седенето е истинско изкуство

Има два начина, по които може да седи една дама. При първия гърбът ви трябва да е изправен, брадичката нагоре, а коленете и глезените прилепени едно към друго. Ръцете трябва да са поставени върху коленете, длан в длан. При втория начин коленете трябва да са едно към друго, а глезените кръстосани, като токчетата на обувките трябва да са на земята. И при двете пози гърбът ви трябва да бъде перфектно изправен, без да докосва облегалката на стола.

4. Същото важи и за яденето

Мидълтън поставя настрана приборите си, след като опита по малко от всяко ястие. Когато яде супа, тя движи лъжицата в посока навън. Също така трябва да яде на малки хапки, за да избегне ситуация, в която трябва да каже: "Нека да сдъвча и ще отговоря".

5. Шапките са класика

В гардероба на Кейт Мидълтън има много шапки и основателно. Те правят визията елегантна и изискана. Шапките също така могат да добавят малко аристократичност, дори да не сте член на кралско семейство. 

6. Акцент върху талията прави визията по-женствена

Кейт често акцентира върху талията си с колан (освен, когато беше бременна) или избира тоалети, които подчертават женствената й фигура.

7. Най-добрата чанта - клътч

Сигурно сте забелязали, че херцогинята почти винаги носи клътчове. По време на обществени събития тя държи малка чантичка с двете си ръце. Никога не я поставя на масата, на съседен стол, нито пък я държи под рамо. Когато се здрависва, я премества в лявата си ръка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама