Вдъхни нов живот на изтърканите обувки!


Вдъхни нов живот на изтърканите обувки!

Всички имаме по един чифт обувки, които вече са стари, протъркани, „очукани, но просто не можем да изхвърлим. Е, защо пък да не замаскирате недостатъците с малко блясък? 

Със сигурност имате обувки, които, подобно на тези, са се протъркали на петата от многото носене. Не се притеснявайте, можете да ги спасите!

Ще са ви нужни лепило (най-здравото, което можете да намерите), четка за рисуване и брокат. Намажете проблемната зона с лепило и разнесете с четката. След това се постарайте да сложите вестник или нещо, което да предпази мебелите от броката. Когато сте се подсигурили, просто си представете, че солите любимото си ястие- по същия начин „посолете“ върху лепилото. 

Изчакайте няколко часа и повторете процеса. Можете да го правите отново и отново, докато не получите желания ефект (и респективно да не повтаряте). След последното „посолване“ с  брокат, изчакайте 12 часа и след това обувките ще са готови за носене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама
Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама