Вижте моделите на Hermès за Пролет/Лято 2023 (ВИДЕО)


Вижте моделите на Hermès за Пролет/Лято 2023 (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Артистичният директор на модната къща Hermès Надеж Ване-Цибулски се възползва от вибрациите на фестивала Burning Man, добавяйки цветове и щрихи към елегантна колекция за сезон пролет/лято 2023, представена под техно ритми на Седмицата на модата в Париж, предаде "Ройтерс".

Като "Рейв в пустинята" бе представено шоуто в каталог, раздаден от служители в костюми, които посрещнаха гостите с чаши шампанско.

Публиката бе заела места пред масивен декор, наподобяващ дюна от пустинни пясъци, която "оживя" с движещи се цветове с началото на ревюто.

Моделите дефилираха край нея по килим в пясъчен цвят, обути със сандали на големи платформи. Първата визия бе класическият Hermès: бледа, светлокафява кожена риза и панталон - горната част с яка и широки ръкави, а крачолите - леко прибрани в долната част.

По-късно се появиха тоалети в червено, последвани от копринени рокли в оранжеви и розови тонове, облекла, изработени от перфорирана кожа и малко по-смели, графични щампи, очертани с черно. Силуетите са изчистени, а моделите бяха без бижута и грим.

Известни личности и множество хора от цял свят пристигнаха за Седмицата на модата в Париж, която приключва утре, 4 октомври.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама