За първи път plus-size модели дефилираха в Милано


За първи път plus-size модели дефилираха в Милано
Снимка: Getty/Guliver Images

Жените с извивки вече дават сериозна заявка не само в колекциите на модните брандове, но и на самия моден подиум. Съвсем спокойно можем да кажем, че от Versace написаха първата глава на една много интересна и различна книга. Модната къща представи колекцията си за пролет/лято 2021 на Седмица на модата в Милано начело с 3 plus-size модели – Прешъс Лий, Алва Клеър и Джил Кортлив.

КАК ДА НОСИМ ШЛИФЕР ТАЗИ ЕСЕН 

Водещите дами на шоуто завладяха модния подиум на Versace в яркосини, жълти и зелени рокли, интерпретирайки съвременната „русалска“ мода. Все пак, новата колекция неслучайно е кръстена „Под морето“. Сред страхотната колекция можеха да се видят рокли с морски звезди, раковини и раирани обемни поли. Цялото шоу е вдъхновено от „красотата и жизнеността на природата“.

След ревюто Джил Кортлив написа пост в Instagram: „Все още треперя! Невероятно е да работя за бранд, за който винаги съм мечтала. Надявам се да отворим вратите за ново поколение със същите мечти, но които никога не са вярвали, че ще се видят в списанията или рекламите.“

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама