Задължителният аксесоар за 2023 година – новата колекция слънчеви очила KWIAT е вече тук!


Задължителният аксесоар за 2023 година – новата колекция слънчеви очила KWIAT е вече тук!
Снимка: Kwiat

Практични, удобни и незаменими – слънчевите очила отдавна не се считат за просто функционални. Те са се превърнали в инструмент за изразяване на нашия стил, начин на живот и вкус. Слънчевите очила са финалният детайл, който да завърши визията, и затова е важно да подбираме внимателно най-подходящия чифт. Независимо дали сте любители на класическата визия или обичате да експериментирате с нови и интересни модели, новата колекция слънчеви очила KWIAT е подготвила нещо за вас!

Новите ви любими слънчеви очила от дамската колекция на KWIAT

Всички знаем, че дамите са особено взискателни към своята визия и начинът, по който изглеждат. От ежедневното облекло за разходка в парка до бизнес обяд с ключови партньори -изборът на безупречния чифт слънчеви очила, който перфектно да допълва тоалета е мисия, която не трябва да ви проваля. За целта новата дамска колекция слънчеви очила KWIAT ще ви помогне да направите най-подходящия избор!

Слънчевите очила, тип панделка, са един от тези аксесоари, който е винаги на мода. Изчистените прави линии с леко издължени, насочени нагоре крайчета са характерни за слънчевите очила и диоптрични рамки, тип панделка. Впечатляващият дизайн на дръжките е това, което прави тези слънчеви очила уникални и интересни. Те са изключително стилни и можете да избирате от огромно разнообразие за всеки вкус. Класическите модели съчетават черна рамка с тъмни стъкла и могат да се комбинират лесно с всеки тоалет, независимо от цветовете му. Препоръчваме ви да разгледате моделите KWIAT Exclusive 9265, KWIAT Exclusive 9266 и KWIAT Exclusive 9272 от новата колекция слънчеви очила KWIAT, ако търсите точно такива изчистени и класически линии.

За хората, търсещи по-ексцентричната и впечатляваща визия, слънчевите очила KWIAT с полупрозрачни рамки, рамки в по-смел и силен цвят или нестандартни, цветни стъкла са перфектното решение. Моделът KWIAT Exclusive 9272 е модерната интерпретация на класическата визия на очилата, тип папийонка, която живее нов живот в синя рамка, комбинирана с кафяви стъкла.

А защо да не заложите на KWIAT Exclusive 9263 – уголемена, но изтънчена рамка в цвят бордо, с акцентни елементи в страничната част, интересен и разчупен дизайн на дръжката и кафяви защитни стъкла! Не пропускайте да разгледате всички нови колекции слънчеви очила KWIAT тук.


Мъжката колекция слънчеви очила KWIAT са точно това, от което винаги сте имали нужда!

Перфектният завършек за всяка мъжка визия са чифт модерни и стилни слънчеви очила. Класически или нестандартни, монохромни или цветни – това зависи само и единствено от вас! Новата колекция мъжки слънчеви очила KWIAT ви дава нов прочит на класически модели, както и иновативни и интересни предложения за една модерна и завършена визия.

Ценителите на монохромната и изчистена линия определено ще открият нещо за себе си в колекцията Regular. Тя съчетава разнообразие от класически форми и линии, изработени с внимание към детайла от качествени суровини. Всички слънчеви очила KWIAT са поляризирани и защитават очите от вредните UV лъчи.

За любителите на по-интересните, смели и впечатляващи слънчеви очила, KWIAT е подготвил колекцията Chic. Тук можете да откриете разнообразие от решения – пластмасовата рамка KWIAT, изработена от памук (да, точно така!) Повече за това може да научите тук или метална рамка, класически черни или тъмни стъкла или по-смели цветове, като синьо, жълто, кафяво и зелено.

Не пропускайте да разгледате най-новата колекция слънчеви очила KWIAT и изберете вашия нов стилен и впечатляващ аксесоар за 2023 година. Побързайте, защото част от най-търсените модели вече са почти изкупени!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама