Защо среброто е винаги актуално


Защо среброто е винаги актуално
Снимка: архив

Предвид универсалните качества на среброто, бижутерите изработващи накити от сребро имат смелостта максимално да разгърнат своите идеи и фантазии. Предлаганата гама от сребърни бижута е изключително разнообразна спрямо артикули и стилове.

Видове сребърни бижута

Сребърни ланци и синджири – предпочитан накит от екставагантни и смели мъже и жени. Сребърните ланци и синджири обикновено са масивни бижута. Свързват се с определени модни течения. Те са прекрасен начин да идентифицираш предпочитанията и интересите си към конкретен музикален стил, хоби и дори философско мислене. Понякога дори зловещи, те все пак си остават произведение на изкуството, макар и неразбрано от мнозина.

Сребърни брошки

Сребърните брошки не се съхраняват само в старите скринове на нашите баби. Това само доказва класическия им стил. Те са част и от нашето съвремие. Предпочитани са предимно от изтънчени и стилни дами.

Сребърни обеци

Обзалагаме се, че и вие криете в бижутерските си кутийки сребърни обеци. Сребърните халки са винаги на мода. Класически и модерни същевременно, те са задължително бижу за всяка съвременна жена. Хълката е символ на безкрай и съвършенство, семпла и уникална по форма и смисъл. Ето защо е сред най-предпочитаните форми обеци. Актуално е носенето само на една халка. Предпочитан стил от тинейджърите.

Сребърни пръстени

Сребърният пръстен краси женските ръце от векове наред. С камък или без, сребърният пръстен може да бъде едновременно семпъл и експресивен. Среброто може би е единственият бижутерски материал, който търпи претрупаност. Принципът „Колкото повече, толкова повече“ е приложим, както при сребърните обеци, така и при сребърните пръстени. Прекрасен начин за тинейджърите да изразят бунтарския си характер посредством множеството обеци и пръстени, понякога в комбинация и с верижки и синджири. Да, може би е прекалено, но е истинско, защото отразява нечия идентичност. Смелост и оригиналност – това е среброто за мнозина.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама