Есенни тенденции в маникюра, в които сме влюбени (СНИМКИ)


Есенни тенденции в маникюра, в които сме влюбени (СНИМКИ)
Снимка: Салони Murphy

Есента ни завладя с топли цветове и бурни емоции. Въпреки че всички я асоциираме с класическите нюанси на бордо, нюд и турско синьо, които са неизменни цветове от модните тенденции за сезона, всяка година ни носи и своите изненади. Есен 2021 ни поднася живописни декорации на истински пейзажи, така и абстрактен хаос, който се превърна в неизменна част през последните години в нейл арта. Маникюристката Благовеста Тодорова, която е част от екипа на Салони за красота Murphy, ни сподели какво е модерно в маникюра този сезон.

Така сме запленени от няколко цвята, че не можем да решим кои да изберем. Съчетанието от няколко нюанса е свежо, актуално и носи настроение и в най-мрачните есенни дни. Дизайнът е един от най-семплите и класически тенденции в есенния маникюр. Вариацията от различни нюанси на кафявата гама остава идеалният вариант за жените, които искат да разнообразят класиката, без да има нужда от рисувани декорации.

Абстрактните и семпли декорации пък по интересен начин добавят нежен хаос в иначе симетричния дизайн.

Вдъхновените от изкуството маникюристи ще ви накарат да обикнете есента по специален начин. Играта на светлосенки е по-красива от всякога.

Ако обичате природата, украсете ноктите си с есенни елементи като листа, жълъди, кестени...

Предвид предстоящия празник Хелоун (31 октомври) ви представяме и едно предложение за семпла и стилна декорация. Чрез това бижу върху ноктите ще покажете индивидуалността си.

Ако искате и вашите нокти да бъдат преобразени за есента, се доверете на маникюристите в Салони за красота Murphy (научете повече тук).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама