Какво се случи на първия Hair Pro Boot Camp (ВИДЕО + СНИМКИ)


Какво се случи на първия Hair Pro Boot Camp (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Благовеста Захариева

Съвсем наскоро фризьорите от Салони за красота Murphy взеха участие в първия по рода си лагер за фризьори, Hair Pro Boot Camp, организиран от Академия Л’Ореал България. В Албена в рамките на 5 дни 100 фризьора от цялата страна неуморно надграждаха своите знания и излизаха извън рамките не само на своята област.

Фризьорството днес изисква професионалистът да е компетентен в много дейности и да бъде максимално информиран. Ето защо фокусът не беше само в най-новите техники на оцветяване, форма и стайлинг на коса, а по-скоро в цялостното развитие. Лагерната програма включваше и обучение за комуникация, което помага за разрешаване на проблеми както в екипа на салона, така и между фризьор и клиент. А водещият стилист Антония Йорданова представи тенденциите в дрехите за есен/зима 2021, за да вдъхнови фризьорите да създават цялостен образ.

И тъй като дигиталният маркетинг и дигитализацията като цяло набират все повече популярност, семинаристите успяха да получат и доста специфична информация в тази сфера, особено относно развиването на Instagram профилите.

Топ коафьорът Мърфи беше част от екипа на менторите, чиято цел беше да напътстват обучаващите се и да им дават насоки да импровизират и творят.


Специалистите от Салони за красота Murhpy бяха мотивирани от състезателния характер на проекта и бяха оценени високо от менторите и останалите колеги при гласуване за техните крайни визии.

Впускайки се в това предизвикателство, един фризьор не само развива въображението, креативността и любовта към професията, но и става по-полезен за клиентите си, предлагайки им нови, актуални и по-красиви визии!

Вижте и кратко видео от Hair Pro Boot Camp:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама