Ръчна пластика: Тайната на Меган Маркъл за сияйна кожа (ВИДЕО)


Ръчна пластика: Тайната на Меган Маркъл за сияйна кожа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Красивата и сияйна кожа на лицето се простира много по-дълбоко от повърхностната грижа за нея. И най-новото движение в грижата за кожата доказва точно това – ръчна пластика за лице. Всъщност, бившата херцогиня на Съсекс е привърженик на йогата за лице (и йога за тялото, разбира се). За щастие, няма защо да търсите къде може да изпробвате новия метод за сияен и стегнат вид на кожата, защото нашите приятели от Салони за красота Murphy вече предлагат ръчна пластика!

Какво представлява процедурата?

Ръчната пластика е серия от упражнения, които носят на кожата ви онова, което тренировката подарява на вашето тяло - изглажда, тонизира и повишава еластичността. Редовната практика от двадесет минути на ден може да доведе до видима разлика в лицето и шията само за две седмици. Работи се върху хиподермиса (долния слой на кожата), дермата (средния слой) и епидермиса (горния слой) по различни начини. Работейки върху всички тези слоеве, се увеличава кръвообращението, позволявайки повече кислород и хранителни вещества да достигнат до клетките на кожата. Резултатът е ясен - здрав тен с красив блясък, който има по-добра способност да абсорбира влага.

Дерматологът на знаменитостите, Никола Джос, който подготви Меган за сватбения ѝ ден, е голям фен на техниката, като дори масажира и устната кухина.

Тенденцията за "AthBeauty", съчетаване на фитнес с красота, се разраства изключително бързо в световен мащаб, като във Великобритания вече има и иновативното лицево студио, което е специализирано в ръчна пластика за лице.

"Никакви локални кремове не могат да доведат до невероятните повдигащи и стягащи резултати, които се постигат от мускулна манипулация и масаж на лицето. Приемете, че лицевите мускули са вашето скеле и трябва да ги тренирате точно като тялото си", казва Инге Терон, основател на FaceGym.

Ако искате и вие да се сдобиете с по-свеж и младежки вид на кожата, не се колебайте да запишете своя час в Салони за красота Murphy.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама