Стилни идеи за арт маникюр за Св. Валентин (СНИМКИ)


Стилни идеи за арт маникюр за Св. Валентин (СНИМКИ)
Снимка: Салони Murphy

За всеки Свети Валентин е различен. За някои денят се отбелязва с валентинка, направена във формата на сърце, подарък, цвете или романтична вечеря. За други е просто време, прекарано с любим човек, четене на романтични цитати или публикуване в социалните мрежи на романтични послания. А за други е просто още един ден в календара.

Но независимо от личната ви връзка с деня, всички сме обхванати от празника. Професионалистите от Салони Murphy дават няколко предложения за нейл арт дизайн за 14 февруари.

 

Неизменно свързваме любовта с червения цвят и няма как да не предложим визии с него. Червеното неслучайно е синоним на страста. Когато е съчетано с блясък във формата на бижу върху ръцете, се получава уникална комбинация, с която ще бъдете забелязана.

А на по-смелите дами предлагаме да превърнат ноктите си в художествено платно, на което са изрисувани сърца, надписи и любовни послания по случай предстоящия празник. Този арт дизайн е винаги актуален и тематичен.

 

Не може и да не ви предложим един вълшебен дизайн с цвета на 2022 година, а именно лилаво с елементи от минималистичния и графичния стил. Получава се една уникална еферия върху ръцете ви.

 

Подарете си един невероятен нейл арт за предстоящия празник и се доверете на Салони Murphy

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама