Топ фризьор разкри тенденциите за пролет 2021 (ВИДЕО)


Топ фризьор разкри тенденциите за пролет 2021 (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Наближава пролетта (астрономическата ще настъпи на 20 март), която свързваме с хубаво време, ново начало и промяна. Ако и вие искате да освежите визията си след зимата, днес ще ви дадем няколко полезни съвета как да го направите. Срещнахме се с топ фризьора Благовеста Захариева от Салони за красота Murphy, която ни разказа как да се погрижим за косата си след зимата и какви ще са най-актуалните прически.

Как да се погрижим за косата след зимата

"Грижата за една коса е нещо много персонално. Хубаво е да направим малко по-концентрирана грижа под формата на ампули или някаква терапия, която да е съобразена със състоянието на косата. Това най-добре може да прецени вашият фризьор. В салони Murphy разполагаме и със специална диагностична камера, с която виждаме в детайли косъма и от какво точно се нуждае като грижа."

Тенденции за пролет 2021

"Във формите продължава да е актуално карето под формата на блонд боб. Много голяма тенденция ще са бретоните, тези, които са като завеса, а също къдравите бретони и къдравите коси. При цветовете - smoky hair, което е преливане на много студени оттенъци от по-тъмен корен към по-светли дължини. Френският балеаж във всичките му разновидности също е много актуален. Той изглежда много натурално и подчертава красотата на всяка коса."

Най-честите грешки, които жените допускат с косата си

"За мен най-опасното нещо, което може да се случи в домашни условия, е изсветляването и драстичната смяна на цвета. Затова съветвам всички клиентки да не го правят вкъщи. Ако нямат желание или възможност да посетят салона, да се консултират с нас (по телефона или в социалните мрежи), за да не стават грешки."

Най-важните съвети на Блага за грижата за косата

"За мен е голям приоритет да съветват клиентите си как да се грижат за косите в домашни условия. Затова - винаги използвайте термозащита, винаги слагайте маска или балсам след шампоана и никога не използвайте топли интрументи върху косата си, докато все още е влажна."

Вижте целия разговор:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама