64-годишна баба трупа победи по бодибилдинг (видео)


64-годишна баба трупа победи по бодибилдинг (видео)

Когато си мислите за Мис бикини, образът на 64-годишна баба е един от последните, които изскачат в съзнанието ви. Но за 64-годишната фитнес маниачка от Лос Анджелис, Калифорния, скорошната й победа над настървените й 20-годишни опонентки в състезанието по бодибилдинг е просто поредната статуетка на отрупаната етажерка.

Руби Картър-Пикес, позната още като "Мис Руби", е горда прабаба с тяло, на което би завидял всеки.

64-годишната, която се определя като здравен експерт и фитнес гуру, е едно от познатите лица на всяко състезание за бодибилдинг и фитнес. Наскоро тя спечели още два приза в съревнованието на Атланта с Джорджия. Появявайки се на сцената по оскъден бански от две части, Мис Руби спечели второ място в категорията "Женска фигура" и се съревновава за титлата
"Най-голям победител при жените".

В състезанието за красива фигура съдиите оценяват високо рамената и квадрицепсите й. Според правилата на страницата на конкурса, развитата коремна стена също е много важна, а нейното ниво се определя според броя на набраздяванията на мускулите.

Картър-Пикес се храни здравословно и се упражнява от години, а това, което я е вдъхновило да започне да живее по този начин, са здравословните проблеми на някои членове на семейството й. В своя блог жената описва тези здравословни грижи като следствие на недостатъчно познание относно храната и на лоши хранителни навици.

Мис Руби е най-голямото от 12 деца в семейството и е родена и отрасла в селските отдалечени райони на Мисисипи. Тя споделя, че семейството й е живяло във ферма и всички са имали доста динамичен живот – занимавали са се с езда, а през свободното време са танцували често. Според нея, въпреки че сами са произвеждали храната си, са консумирали предимно бяло брашно, захар и пържени храни.

Това, което я е накарало да даде приоритет на здравето си е, че е родена със сърдечни проблеми и е имала затруднено дишане.

След като ражда четири деца и губи членове на семейството си заради холестерола и диабета, Руби вижда колко ценен е животът и превръща фитнеса от приоритет в център на съществуването си.

Източник: dailymail.co.uk

Снимки: Facebook

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама