Трето издание на "Живей активно! и със своето куче"


Трето издание на "Живей активно! и със своето куче"

За трета поредна година стотици почитатели на активния начин на живот и приключенията и техните домашни любимци ще се включат в "Живей активно! и със своето куче".

На 28 септември от 10.30 часа на обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк ще бъдат организирани демонстрации, спортни активности и игри с много подаръци.

За първи път в историята на събитието ще бъде отдадено нужното внимание и уважение към кучетата с призвание – тези, които ни спасяват, помагат, водят и пазят. Под надслов "Професия куче" "Живей активно! и със своето куче" ще ни запознае с кучета-герои: кучета –водачи; кучета от планинската спасителна служба, заедно със своите водачи; полицейски, пожарникарски и граничарски кучета. Те ще приобщят участниците към различни каузи, ще разкрият приноса на силната връзка между човека и кучето и ще бъдат удостоени с почетни награди.

Тази година организаторите ще подхранят вкуса към приключения с традиционно организираните Dog Frisbee и Agility демонстрации и игри с публиката, но и с 3 специално обособени зони за кучета на различна възраст. Разходки във влажни гори, тичане през локвите, гонене на фризби - всеки ден и на всяка възраст домашният любимец е готов за нови приключения. В кътовете всички стопани ще могат да получат полезна информация, консултации и уроци как да се грижат по-добре за своите най-добри приятели, каква храна е подходяща за тях в съответния етап от живота им, за да имат винаги неизчерпаема енергия, както и как да спортуват и да се забавляват заедно.

Организаторите ще дадат възможност и на всички треньори, кучешки клубове, школи и любители да покажат възможностите на своите кучета, като се включат в демонстрациите, игрите и уроците. Всеки, който дойде, ще научи забавни трикове, докато се състезава със своя домашен любимец и ще има шанс да спечели много награди и изненади.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама