Бар Рафаели поддържа форма с Крав Мага


Бар Рафаели поддържа форма с Крав Мага

Анджелина Джоли използва Крав Мага уменията си в шпионския трилър "Агент Солт", Дженифър Лопес при битките в "Достатъчнo", а Хилари Суонк в "Следващото карате хлапе" и "Момиче за милиони". Много други също го практикуват с цел отслабване, фитнес, лична безопасност и изграждане на сила.

Това бойно изкуство очевидно е завладяло Холивуд и останалата част от света.

Зашеметяващата израелка Бар Рафаели също вае тяло с него! Тя изглежда изкусително, но в спортната зала е истински свирепа.

Секси супермоделът, който изглежда феноменално, споделя: "Не чувствам необходимостта да съм супер слаба, важно е човек да се поддържа във форма. Треньорът ми ме научи на различни удари и ритници и те работят за всяка част от тялото ми – за корема, дупето..."

Не се закачайте с нея или с някой друг, който тренира това бойно изкуство.

Крав Мага, което преведено от иврит означава "контактен бой", е боен стил първоначално използван в израелската армия. Той комбинира техники от различни бойни изкуства и бокса.

Различни спортни центрове из целия свят, които предлагат бойни класове и такива за самозащита, всъщност популяризираха Крав Мага. В часовете по самозащита се учите да се защитавате срещу често срещани хватки, както и срещу оръжия като пистолети, ножове и пръчки.

По-изтощителните бойни програми ще тестват, развият и усъвършенстват бойните ви умения чрез тренировки и спаринг с партньор.

За тези, които не си падат по грубия спаринг (признавам си, че и за мен е прекалено интензивен), вместо това могат да пробват усилените тренировки, вдъхновени от Крав Мага.

При по-интензивните тренировки се работи върху цялото тяло (както при кардио-кикбоксинга). Те включват ритници, удари и други енергични аеробни движения, при които се използват гюлета, медицински топки, въжета за скачане, круши за бокс и ръкавици. Вместо една рутинна тренировка, вие ще получите такава, която постоянно варира от седмица на седмица, така че освен вие, но и тялото ви да остане заинтригувано.

Едно нещо е сигурно за Крав Мага – ще изгорите доста калории, ще изградите мускулен тонус, ще повишите силата и издръжливостта си, като в същото време ще научите важни техники за самозащита.

Това видео помага да се придобие представа за това колко изтощителна и невероятна може да е една Крав Мага тренировка!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама