Бременната акробатка, която не спира да "лети“


Бременната акробатка, която не спира да "лети“

Поредното вдъхновение за всички жени - и най-вече майки - е Мишел Арвин, акробатка от Ню Йорк, която продължава да изпълнява номера във въздуха, въпреки че е бременна в осмия месец.

"Тя е изключително силна и е в пълна хармония с тялото си. Мишел е най-щастливата бременна жена, която съм виждала!“, казва нейна приятелка, която решила да направи снимки на "летящата" Мишел, която пък се шегува, че е искала по-нестандартни снимки с коремчето си. "Тя е акробат и винаги е във въздуха. Знам, че звучи откачено, но за нея е напълно нормално все още да е нависоко, нищо, че е бременна в осмия месец."

В интервю Мишел обяснява, че е трябвало да промени някои неща от програмата си заради коремчето, но други не се променили. 

"Да се обръщам надолу с главата е абсолютно нормално. Това е едно от нещата, които мога да правя без проблем дори и сега.“

Реакциите на хората са смесени. Естествено, веднага се намериха такива, които да я осъждат и да казват, че това, което прави е безразсъдно и че дори може да убие бебето й. Според други (включително и гинеколози и педиатри) да си активен по време на бременността е много полезно. А щом Мишел въобще е решила да е във въздуха, значи е сигурна в себе си и уменията си, което е най-важното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама