Дами канят на благотворителен турнир по футбол


Дами канят на благотворителен турнир по футбол
Снимка: ПР

Тази събота, 14 май, от 10:00 до 14:30 часа на терените на "Winbet sport & event centre" в центъра на София, ще се проведе шестият традиционен благотворителен футболен турнир за дами любителки в подкрепа на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания". Основен организатор на събитието е фен клубът на Арсенал в България, а осем дамски отбора ще вземат участие в надпреварата.

На място ще има благотворителен базар за ръчно изработени от представителите на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" бижута, авторски рисунки и други декорации. Момичетета от "Скрити лимонки" ще предложат книги, част от тяхната инициатива "Книги за усмивки". Очакват ви и още интересни активности. 

"Изключително сме щастливи, че турнирът се превърна в една прекрасна традиция, която всички очакваме с нетърпение", заявиха от УС на фен клуба на Арсенал в България. "За няколко години успяхме да създадем една малка общност, която се разраства с всеки изминал турнир. Общност, съпричастна на проблемите, с които се сблъскват децата с онкохематолигични заболявания. Благодарим на всички участнички и партньори, които са част от този турнир. Всеки, който иска може да се включи в инициативата, може да го направи или с директно дарение към сдружението, или да дойде на място на турнира, да погледа истински красив футбол и да си купи нещо от благотворителния базар."

Повече информация може да получите на chairperson@arsenal-bulgaria.com.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама