Хайди Клум: На 43 и във форма. Как го постига?


Хайди Клум: На 43 и във форма. Как го постига?

Хайди Клум е пълна с енергия. Бившият ангел на Victoria's Secret е майка на 4 деца, съдия в America's Got Talent, изпълнителен продуцент и водещ на Project Runway, а също дизайнер на бельо и бански. 43-годишната звезда освен това има 30-годишен приятел, с когото е много щастлива. Хайди споделя пред сп. Shape как се поддържа във форма, щастлива и здрава.

Как намира време да тренира:

"Опитвам се да бъда колкото се може по-активна. Нямам време да тренирам всеки ден. Да бъдеш майка на 4 деца само по себе си е тренировка. Балансирането на моята работа и техните графици прави трудно да намеря време за традиционна тренировка, затова се опитваме да правим колкото се може повече активности навън като семейство. Обичаме да караме колела, да разхождаме кучетата или да скачаме на трамплин. Това е най-добрият начин да останеш във форма и да се поддържаш здрав - прави неща, които не ги чувстваш като тренировка."

Защо обича тялото си:

"Обичам фигурата си, тъй като е моята. В края на деня, няма значение какво другите мислят за тялото ми, а как аз се чувствам относно себе си. Сега съм на 43. Коремът ми се разтягаше и свиваше 4 пъти. Кърмила съм 4 деца... Просто трябва да приемете промените, които се случват с тялото ви. 

Нейният съвет за мотивация:

"Когато имам нужда от мотивация, мисля за голямата картина. Напомням си, че съм активна и се храня правилно, за да живея по-добър и здравословен живот. Искам да бъда възможно най-здрава заради себе си и семейството си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама