Избират "Фитнес лейди"


Избират "Фитнес лейди"

"Фитнес лейди" е нова инициатива, която има за цел да вдъхнови и подпомогне жените да постигат желаната фигура и да живеят по здравословен и активен живот. Началото на дейността на "Фитнес лейди" ще бъде отбелязана с провеждане на национален конкурс за жени за красива фигура и добра спортна форма.

Конкурсът ще се проведе на 3 етапа:

1- от 29.07 до 20.08 всички дами ще могат да заявят желанието си за участие като изпратят снимка в цял ръст и кратко описание за себе си (Кратка биографична информация, какво спортуват,как се хранят );

2- от 23 до 25 Август паралелно ще се проведат кастинги на одобрените кандидатки от първия етап в София и Пловдив в Атлетик фитнеси;

3-финалният кръг на конкурса ще се проведе от 30.08 до 01.09г. в Слънчев бряг,като домакин на финала ще бъде клуб Badroom.

Конкурсът се провежда в 2 категории:

1. За най–хармонично тяло;

2. За най-добра спортна форма и издръжливост. Всяка една участничка може да избере да участва в една от двете категории или и в двете.

В Категорията за "най-хармонично тяло“ дамите ще имат възможност да демонстрират постиженията си в два кръга:

1. сравнителен

2. свободно съчетание.

Втората категория ще даде възможност на участничките да премерят сили и издръжливост в четири кръга:

1. Планк за време.Най-дълго издържалата състезателка - печели;

2. 10 клека, 5 лицеви опори-е един кръг, времето,с което разполагат участничките са 8 мин. Победителката е тази,която е с повече реализирани кръгове.

3. 40 бърпита за време;

4. Тръстър с щанга с тежест равна на 30% от теглото на участничката, победителка е тази участничка,която успее да направи най-много повторения в рамките на 5мин.

Подробна информация за категориите и критериите за оценяване ще намерите на fitneslady.eu.

Кандидатурите за участие в конкурса трябва да се изпращат на: office@fitnesslady.eu.


Условия за участие:

Всеки може да изглежда добре и да води здравословен начин на живот без значение от възрастта, генетичните предпоставки или мястото, където живее.

В конкурса могат да участват дами от всяка възраст и от всяка точка на страната. Единственото условие е да спортуват активно (без значение от вида спорт) и да са оформили тялото си в стегнати и хармонични форми.

Участието в първите два етапа на конкурса е безплатно, финалистките ще трябва да заплатят 60. лв такса за участие ако участват самостоятелно или 120 лв. ако участват като представители на фирма, фитнес или друго юридическо лице.

Награди:

 

На финала ще бъдат определени носителките на Титлата за Най-хармонично тяло, Най-атрактивно съчетание и Най-добра спортна форма и издръжливост. Всяка една от победителките ще бъде представена в сайта на „Фитнес лейди“ и ще има възможност за 6месеца да води собствена рубрика в сайта, за да може да помогне и вдъхнови колкото може повече дами да се грижат по добре за фигурата и самочувствието си.

Победителките ще получат много други награди осигурени от спонсорите на събитието. На самия финал ще има много изненади и награди както за участничките в конкурса, така и за публиката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама