Как се поддържа във форма Никол Шерцингер


Как се поддържа във форма Никол Шерцингер

Трябва да се съгласите с нас, че Никол Шерцингер има страхотно тяло, на което със сигурност се радва и любимият й Луис Хамилтън.

В интервю по повод партньорството й с десертите Muller Corner De Luxe тя сподели как успява да поддържа фигурата си.

"Всеки има различно тяло и кръвна група, затова е най-правилно да ядете това, което ви кара да се чувствате добре. Вярвам, че ключът е в умерените количества."

Певицата също така спортува много, за да може да има стегнато и тонизирано тяло.

"Тичането ми се отразява страхотно. Именно тогава получавам най-добрите идеи за музиката си. То укрепва съзнанието ми и ме кара да се чувствам на 100% в кондиция. Предпочитам да го правя рано сутрин, дори ако успея да отделя само 20 минути."

"Също така посещавам тренировки по Soul Cycle (въртене на педали за тялото и душата) в Лос Анджелис, бикрам йога и интервални тренировки 3-4 пъти седмично. Тялото ми започва да жадува за ендорфин, ако не спортувам."

За да има винаги чиста и блестяща кожа на лицето, Никол "пие много вода, използва хидратиращи продукти и лек бронзант”.

Въпреки че Шерцингер изглежда прекрасно, това не означава, че яде само салати и плодове. Изпълнителката сподели, че обича и да готви, но избягва да вечеря късно.

"Пътувам много, но когато съм вкъщи обичам да готвя. Приготвям най-вече паста, защото става лесно и бързо. А също така страхотни пилешки фахитас и пиле терияки със зеленчуци."

Ето и две упражнения от Никол, изпълнете 4 серии по 12-15 повторения.

 

A ето и повече за тренировката Soul Cycle, при която се натоварва цялото тяло под съпровод на ритмична музика и надъхване от страна на треньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама