Ким Кардашиян влиза във форма с тежки тренировки


Ким Кардашиян влиза във форма с тежки тренировки

Дългогодишният личен треньор на Ким Кардашиян разкри необичайния и изтощителен тренировъчен метод, който тя ще използва, за да влезе във форма след раждането.

Фитнес експертът Гунар Петерсон, чийто клиентки са също Холи Бери и София Вергара, каза пред MailOnline, че той ще кара риалити звездата да бута 90-килограмова метална „шейна” нагоре и надолу по 27-метрова писта.

Това упражнение помага да се стегнат коремните мускули и дупето.

Ким, която роди дъщеря си Норт Уест на 15 юни, ще последва примера на топ спортисти и бодибилдъри, които твърдят, че този метод върши чудеса.

Въпреки това, тя без съмнение ще трябва да почака още няколко седмици, за да се възстанови от раждането.

За да насърчи клиентите си да продължават и да развиват скоростта си, Петерсон ги кара да си представят, че играят на котка и мишка.

Това упражнение е само малка част от тренировъчния план, който ще следва Кардашиян. Тя ще трябва също така да вдига щанги, да прави клекове, кардио, бокс и да гребе. Тази комбинация ще бъде насочена към всички части на тялото й - от ръцете и раменете до бедрата и корема.

Преди време Ким нарече Петерсон "страхотен треньор".

"Ние винаги смесваме упражнения за сила с интервални кардио тренировки. Тази комбинация наистина се отразява много добре върху тялото ми... но всеки е различен", допълни тя.

32-годишната Кардашиян също така вече спазва специален строг хранителен режим, за да свали излишните килограми.

"Тя е готова да си възвърне формата. Ким се грижеше много за тялото си по време на бременността. Внимаваше какво яде и тренираше", разкрива приятелка на звездата.

Според близки на пищната брюнетка и Кание Уест, тя е напълно отдадена на майчинството. Кардашиян прави всичко сама и не позволява на никой да й помага в грижите за дъщеричката й. Ким сменя памперси и се справя прекрасно с кърменето. Може би е последвала съвета на Бионсе, която преди време сподели, че кърменето й е помогнало да отслабне след раждането на Блу Айви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама