Култът към спорта със стил - лятното VIP Pre-Sale събитие в MAXSPORT


Култът към спорта със стил - лятното VIP Pre-Sale събитие в MAXSPORT
Снимка: MAXSPORT

Когато говорим за актуалните и най-желани спортни модни находки, дестинацията е една – магазините на MAXSPORT. Вчера един от тях – този на бул. „България” 81, събра заедно част от родния елит, който не просто обича спорта, но и разбира от мода. Поводът бе VIP Pre-Sale разпродажбата на едни от най-желаните марки на световния пазар, които могат да се вземат с 50% отстъпка до края на август.

Част от специалните VIP гости си тръгнаха с находки от колекциите на EA7, J. Lindenberg и Banana Moon. Сред тях можеха да се видят и част от дългогодишните клиенти на програмата Smart Lady от Fibank (Първа инвестиционна банка) и Diners Club International First Lady, с чиято любезна подкрепа се осъществи коктейла. Картите Diners club са предназнaчени за деловите хора, осигурявайки им максимален комфорт и редица улеснения при пътувания, както и при покупки в страната и чужбина. Принадлежността към елитния клуб на Diners дава достъп до участие в редица специални събития и инициативи, каквото бе вчерашното, както и до VIP ложите на международните летища.

Леки материи, смели цветови комбинации и усещане за лукс спечелиха сърцата на гостите на събитието. Марките, които можеха да се вземат на половин цена, са с дългогодишна история, гарант за качество, лукс и устойчивост. 

J.Lindeberg – брандът за модерните и осъзнатите

От сезон 2018/2019 сред луксозните брандове, предлагани в MAXSPORT, е J.Lindeberg. Марката носи името на своя основател Йохан Линедеберг, който залага на изчистени линии, подходящи както за спорт, така и за ежедневието. J.Lindeberg води началото си от Стокхолм през 1996 г. с визията да изгради международна марка за модерни и осъзнати потребители. Свързването на спорта с модата и сливането на екставагантното с функционалното печели сърцата на мнозина през годините. Част от звездните имена, които сме виждали облечени от глава до пети в J.Lindeberg, са Боно от U2, Брад Пит, Джъстин Тимбърлейк, Аштън Къчър, музикантите от The Killers и още, и още.

Banana Moon - модерният стил и непринудена визия със секси привкус

Banana Moon е интересна и определено печеливша смесица между европейско ноу-хау и типичната ни отдаденост към високото качество в комбинация с калифорнийското чувство за стил и креативност. От 1984 г., когато е основана, до днес Banana Moon бързо се превръща в една от най-известните европейски марки бански костюми и сега се разпространява в повече от 50 страни по света. Част от отличителните характеристики на Banana Moon са цветните щампи, модерният стил и непринудена визия със секси привкус. А кой не би искал да преследва слънцето на плажа и да улавя вълните със стил!

EA7 EMPORIO ARMANI – брандът, с който винаги се отличаваш

Една от най-известните дизайнерски италиански марки е създадена от Giorgio Armani през 1975 г. Тя произвежда хиляди различни видове артикули, включително дрехи, обувки и аксесоари. Под шапката на Armani са няколко подбранда и линии. EA7 EMPORIO ARMANI е спортната линия, произведена в колаборация с Reebok през 2012 година. EA7 съдържа огромен избор от спортни облекла и екипи, с които винаги ще бъдете забелязани. Всеки един от артикулите – чанти/сакове за тренировки, маратонки, анцузи, тишърти, шорти и много други са създадени за комфорт и спортни дейности на клиентите, които освен със спортна фигура, могат да впечатляват и с усета си към красивото и модата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички