Момичето, което се превърна във фитнес сензация в интернет


Момичето, което се превърна във фитнес сензация в интернет

Повечето жени са обсебени от външността си, затова се подлагат на какво ли не, за да изглеждат добре. Спазват зверски диети и се трудят неуморно във фитнес залата.

Днес ще ви представим едно младо момиче, което се превърна в истинска сензация в социалните мрежи благодарение на своите тренировъчни програми, които са ефикасни, но не за сметка на здравето.

Тя се казва Кайла Айтсайнс има 1,7 милиона последователи в Instagram, 163 000 в Twitter и 915 000 фена във Facebook. Тя е следена от много звезди, сред които ангелчето на Victoria’s Secret Кандис Суейнпоъл и олимпийската медалистка по плуване Стефани Райс.

Кайла работи по усъвършенстването на тренировъчните си програми от 18-годишна (сега е на 23), като може да се похвали с клиенти, които са постигнали наистина впечатляващи резултати.

"Не трябва да "умирате" всеки ден във фитнеса. Тренировката ми може да е само 28-минутна, но е високоинтензивна и повтаряща се. Много жени губят мотивация, защото си мислят: "Трябва да тренирам по час и половина всеки ден“ и когато спрат да правят това, си казват: "Е, наруших графика си, отказвам се“. Мисля, че това, което хората най-много обичат в програмата ми е, че ги уча, че не трябва да се изтощават на макс в залата. Това са само 28 минути, високоинтензивни упражнения и след това сте готови“, каза Кайла пред businessinsider.com.

И на тези, които се оправдават, че нямат време да спортуват, Айтсайнс казва: "О, имате! Имате време, всеки има време. Може да правите упражненията вкъщи, не е нужно да ходите във фитнес. Важно е да вярвате в себе си и да не се отказвате."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама