Ново предизвикателство за феновете на Купата на Coca-Cola: Движи се!


Ново предизвикателство за феновете на Купата на Coca-Cola: Движи се!

Поредното предизвикателство за феновете на "Купата на Coca-Cola: Движи се!“ вече е факт. В "4-ти кръг: Истинският фен“ поп звездата Михаела Филева призовава футболните запалянковци да подкрепят междуучилищните футболни турнири „Купата на Coca-Cola: Движи се!“.

Тези, които искат техният любим отбор да спечели трофея и да бъде шампион в "Купата на Coca-Cola: Движи се!“ 2016 г., лесно могат да споменат името на училището, което подкрепят, като коментар под видеото на Фейсбук страницата на турнира.

Всички, включили се в предизвикателството до 12-ти април включително, имат шанса да спечелят една от седемте топки, подготвени от организаторите.

Видеото на очарователната Михаела Филева може да видите ТУК.

В продължение на няколко месеца Михаела Филева, заедно с двукратния параолимпийски шампион Михаил Христов и тийн звездата Михаела Маринова ще отправят различни предизвикателства към феновете на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ в платформите Facebook и MySPARX. Участниците, които отговорят на техните предизвикателства ще имат възможността да се борят за награди, с които да спортуват и да се забавляват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама