Перфектният подарък за 8 март: повече време за себе си


Перфектният подарък за 8 март: повече време за себе си
Снимка: Pulse Fitness

Международният ден на жената е съвсем близо и е още един чудесен повод да зарадваме себе си или специалните жени в нашия живот. Обикновено на 8 март мъжката част от населението изразява своята благодарност към майките и половинките си с цветя и мил жест. Жените днес са независими и целеустремени и също имат възможност да си направят подарък, който да има стойност за тях.

В забързаното ежедневие, в което дамите целят да бъдат успешни, те все по-трудно намират време за себе си. Време, в което да се отдадат на любимо занимание или начин да се почувстват красиви и уверени. Вероятно да се справим със забързания начин на живот би бил най-желаният подарък за 8 март, но остава въпросът как да успеем да го направим.

Времето, прекарано в спорт и релакс, ни прави по-продуктивни и така успяваме да се справим с ежедневните задачи по-лесно и бързо. Учените свързват ползите от физическите упражнения със здравето на мозъка. Редовното движение и тренировките са чудесен начин за подобряване на настроението и намаляване на чувството на стрес и тревожност. Подходящ подарък за 8 март тази година може да бъде открит в лицето на карта, даваща възможност за качествена тренировка и релакс в спа центъра.

Pulse Fitness & Spa е верен партньор в забързаното ежедневие и предоставя безброй възможности за спорт, развлечение и отмора. По повод празника най-голямата лайфстайл верига подарява на всички дами 40% отстъпка за срок от три месеца. В периода от 1 до 10 март всички желаещи могат да станат част от семейството на веригата на специална цена: 49 лв./месец. След изтичането на промоционалния период клубното членство автоматично преминава на промо цена с директен дебит от 69 лв/месец. Промо картите дават възможност за целодневно, неограничено посещение както на фитнес зоните, така и на залите за групови тренировки и спа с огромно разнообразие от съоръжения.

От офертата може да се възползвате чрез мобилното приложение MyPulseFit, налично в Google Play и App Store, на телефон +35970044044 или на място във всеки клуб на веригата. Предложението важи за градовете София и Пловдив.

Грижата за здравето ни помага да се справяме по-лесно с безбройните ангажименти от ежедневието. Времето, което отделяме за себе си, е инвестиция в нашето здраве и щастие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички