Пловдив и Стара Загора излъчват своите финалисти в "Купата на Coca-Cola: Движи се!“


Пловдив и Стара Загора излъчват своите финалисти в "Купата на Coca-Cola: Движи се!“

На 23 април (събота) Пловдив ще посрещне всички претенденти от региона, които се борят за място на големия финал на футболния турнир "Купата на Coca-Cola: Движи се!“ Градът е сред традиционните домакини на зоналните турнири от инициативата и в продължение на две поредни години именно отборът на Пловдив е победител в "Купата на Coca-Cola: Движи се!“ На 23 април 2016 г. общо 30 отбора от областта ще премерят сили на терена на стадион „Пловдив”, Гребен канал след 10:00 часа.

Непосредствено след Пловдив, на 24 април 2016 г. 22 отбора от региона на Стара Загора ще участват в надпреварата за място на финала. Стадион „Берое“ ще очаква участниците и техните семейства и приятели да се впуснат е едно незабравимо преживяване с множество игри, танци, забавления и награди. Всички фенове, които присъстват на стадионите, ще имат възможност да се забавляват заедно с новата звезда на българската музикална сцена Кристиян Костов, който изгря в предаването X-Factor. Редом с него феновете на движението ще могат да участват в редица щури игри, подготвени от организаторите, сред които в и специалния семеен джага турнир.

Поп-изпълнителката Михаела Маринова пък ще предизвиква футболните фенове в онлайн пространството. До 25 април 2016 г. включително всички фенове на „Купата на Coca-Cola“ ще могат да се включат в играта „6-ти кръг: Феърплей“ на Facebook страницата на турнира. Всеки, взел участие, ще бъде включен в жребий и ще има шанс да спечели тениска или раница, които ще напомнят колко е важен феърплеят във всяка игра. В продължение на няколко месеца музикалните звезди ще бъдат на стадиона и ще се забавляват заедно с участниците и ще предизвикват феновете на „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ и в платформите Facebook и MySPARX.

След Великденските празници доброто настроение ще се пренесе във Велико Търново, където в директен сблъсък ще се срещнат 24 отбора от областта.

За пета поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира състезателите, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта. Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на инициативата „Купата на Coca-Cola“ в България.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама