Pulse Gym Shop дари усмивки (ВИДЕО)


Pulse Gym Shop дари усмивки (ВИДЕО)
Снимка: Pulse Fitness & Spa

PULSE FITNESS & SPA И PULSE GYM SHOP В ПОДКРЕПА НА МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ В БОКСА НА КЛУБ “ЛОКОМОТИВ” СОФИЯ

Спортът в България много често е бил повод за изключителна гордост. Неведнъж нашите спортисти са поставяли на колене опонентите си и са прославяли страната ни из целия свят. Българските атлети показват, че за успехите им няма граници, има твърда воля и жажда за победи.

През последните години света беше изправен пред сериозно икономическо предизвикателство, почти във всички сфери на дейност. Въпреки това определени фирми не спряха да подпомагат развитието на спорта.

Паскал Дойчев е собственик на Pulse Gym Shop и сериозен български предприемач със завидно бизнес портфолио. Той не само създава и развива една от най-успешните фитнес вериги в България - Pulse Fitness  &  Spa , но и големите хотелски комплекси Гранд Хотел Банско и Гранд Хотел Свети Влас, Emirates Residence, както и строителната компания Pulse Building Constructions.

 Известен е като човек, който категорично застава с целия си бизнес арсенал зад българския спорт, а залите от веригата Pulse Fitness  &  Spa не веднъж са били верен партньор в подготовката на родни и чуждестранни спортисти.

И този път, той не изневери на себе си и насочи усилия в подкрепа на българския бокс. От името на Pulse Gym Shop  бе направено голямо дарение към боксов клуб “Локомотив” , в чийто архив  се открояват едни от най-силните титли в бокса. Спортистите там тренират под ръководството на големите Стойка Кръстева и Борислав Георгиев.

 

На официално посещение в боксовата зала на столичния клуб, бяха доставени фитнес уреди и аксесоари,изключително необходими за тренировките на децата. Дарението беше връчено лично от Маркетинг Директора на Pulse Gym Shop, г-н Данислав Димитров.

В залата по бокс го посрещнаха олимпийската шампионка от  олимпиадата в Токио – Стойка Кръстева, нейният треньор Борислав Георгиев, както и Роман Цветков -помощник-треньора на Националните отбори по бокс за деца и юноши.   

От Pulse Gym Shop са убедени в бъдещите успехи на младите таланти от клуб “Локомотив” и с гордост очакват спечелването на златни медали, още в предстоящия национален боксов турнир Странджа

 

Представителите на Pulse Gym Shop и Боксов клуб Локомотив си стиснаха ръцете и поставиха началото на едно силно партньорство. Предстоят интересни общи инициативи, организиране на турнири и силна подготовка на бъдещи шампиони.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички