Светла Иванова с безплатен урок по йога за деца


Светла Иванова с безплатен урок по йога за деца

От месец октомври не само възрастните, а и децата могат да започнат своите първи уроци по йога в компанията на Светла Иванова. На 5-ти октомври (неделя) Светла ще подари безплатен урок по йога на деца между 3-5 годишна възраст от 11:00 часа и на деца над 5 годишна възраст – от 12:00 часа. Уроците ще се провеждат в студио „Одет“, където Светла води своите редовни часове по йога.

Входът е безплатен, защото студиото е включено в Седмицата на движението – “Move Week”. Това е ежегодна седмица на движението и спорта, провеждана в цяла Европа, чиято цел е да окуражи по-мащабното участие във всички физически дейности и спорт.

През месец октомври заедно с издателство "Сиела“ Светла ще пусне на пазара и третия диск от поредицата й за йога. След "Моята програма – йога за бъдещи майки“ и "Моята програма – йога за възстановяване след раждане“ любителите на този спорт могат да очакват и "Моята програма – йога за родители и деца". Дискът ще включва 3 мини програми – за майка и бебе, за деца от 3-5 годишна възраст и за деца от 5-8 години. Те са заснети с участието на децата на Светла и представят идеи за приятно изкарване на времето на родителите с децата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама