Тайните на Синди Крауфорд за стройно тяло


Тайните на Синди Крауфорд за стройно тяло
Снимка: Getty Images/Guliver

Синди Крауфорд е една от жените, на които определено не им личат годините. Трудно може да се повярва, че супермоделът е на 48, особено ако съдим по перфектното й тяло.

"За каквото и да имате малко време, просто не го губете", съветва Крауфорд по повод физическите упражнения в комбинация с натоварен график.

От време на време Синди, чиито тренировки от преди 20 години са все още актуални, ходи на пилатес или просто скача на батут с децата си.

"Опитвам се да направя една по-традиционна тренировка поне два пъти в седмицата, която задължително включва ходене и бягане по стръмен наклон на пътеката. Това стяга всички мускулни групи на тялото, а ефектът е видим", коментира модната икона.

"Правете повече клякания, по възможност с гръб, допрян плътно до стената и без да използвате ръцете, за да си помагате. Тичайте винаги, когато имате време, ходете повече пеша и не забравяйте да пиете вода", съветва още Крауфорд.

Преди време Синди посъветва жените в зряла възраст да използват колкото може по-малко грим, за да изглеждат естествени.

"Колкото по-малко грим нанасяте, толкова по-млади изглеждате. Установих, че с годините гримът може да се окаже лош съветник. Повече те състарява, отколкото разкрасява", смята красавицата.

Супермоделът от 80-те и майка на две деца запазва свежия вид на кожата си като я пръска със смес от пълномаслено мляко и минерална вода (смесва равни части мляко и вода). В ежедневието си тя се гримира в съвсем нежни цветове.

 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама