Танцувай за плосък корем


Танцувай за плосък корем

Това лято ще бъде посветено на плоския корем, доброто настроение и звездните танци. Топхореографът Диан Бери, работила с някои от най-големите звезди от поп сцената е създала специална ексклузивна програма с танци за Зърнени закуски Nestlе Fitness, която ще превърне досадните ежедневни тренировки в забавен и лесен начин за влизане във форма.

Енергизиращи танци, лесен комплекс от упражнения за стягане на коремните мускули и редовна закуска са 3-те стъпки от програмата, достъпни за всички дами, желаещи да влязат във форма. Програмата за плосък корем може да се намери на сайта на Nestlé Fitness и е достъпна за всички потребители на марката.

По думите на Диан Бери „Програмата е идеална за жени, които искат да живеят здравословно и да поддържат редовен режим на упражнения, като същевременно се забавляват със своите приятелки.“

Според независимо европейско проучване, направено по поръчка на Nestle Fitness, 30% от жените на възраст между 25 и 54 години са мечтали да бъдат поп-звезди, когато са били по-млади, а близо три четвърти от запитаните са искали да могат да изпълнят професионално танцово представление. Близо девет от десет жени (88%) смятат, че танците са забавен и ефективен начин на тренировка, като най-популярни сред тях са поп-танците. Този вид упражнения са най-предпочитани в приятелска компания. Друго изследване пък показва, че едва 40% от дамите закусват редовно всяка сутрин, което води до липса на правилен хранителен режим и нередовно хранене през целия ден.

С покачването на температурите и наближаването на лятото идва момент, в който искаме да се погрижим за фигурата си, но и да се чувстваме добре. Дългите часове, прекарани във фитнеса и досадните упражнения обаче ни се струват все по-неприятни с наближаването на часа за тренировка. Именно за това програмата с упражнения за плосък корем, която напълно подкрепя твърдението, че „момичетата обичат да се забавляват“.

Планът включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и правилно хранене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама