Тя е на 56 и има изумително тяло (СНИМКИ)


Тя е на 56 и има изумително тяло (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

За някои "Никога не се отказвайте от мечтите си" звучи като клише, но Кати Джейкъбс е пример, че всичко е възможно, когато вярвате в себе си.

Тази година е щастлива за нея, защото достигна до финала на състезанието за модели на Sports Illustrated Swimsuit. Тя определено не прилича на типичните жени, които красят списанието - Кати е висока само 160 см и е на 56 години.

Джейкъбс, която живее в Калабасас, Калифорния, смята, че жените не трябва да се подценяват заради възрастта или височината им. Надява се, че снимките ѝ за Sports Illustrated ще помогнат да се промени стереотипът на читателите за това какво е красиво и секси.

"Бях модел през 80-те в Ню Йорк, снимах малко в Лос Анджелис и в Калабас, след което се отказах от тази професия. Започнах да работя  за минимална работна заплата, като чистех пода във фризьорски салон. Преди година и половина реших да се пробвам като за последно. Започнах активно да ходя на модни и актьорски кастинги и всъщност получих доста добри ангажименти", обясни Кати пред Bored Panda.

Джейкъбс сподели, че след като снимките ѝ за Sports Illustrated са станали популярни, е започнала да получава много предложения за срещи, да я питат за съвети относно хранене, тренировки и грижа за кожата.

"Не съм експерт по диетите. Бях в преддиабетно състояние и промених начина си на хранене преди около 4 години", обясни тя.

Сега Кати не яде месо, но хапва риба няколко пъти седмично.

"Пия много бадемово мляко с кафето и си правя смути с него всеки ден."

За закуска най-често яде веган наденички и пие веган протеиново смути с ягоди или боровинки. Понякога вместо това си прави яйца със сирене и домати. За да си набави необходимата доза протеин, също така консумира салати с различни бобови култури и сирене. Напълно избягва захарта, но признава, че е пристрастена към шоколадов чипс без захар и десертчета с фъстъчено масло. За вечеря си прави здравословни спагети от тиквички с песто и доматен сос или риба.

Кати не яде хляб, паста, ориз или картофи повече от веднъж седмично.

Благодарение на всичко това изглежда така:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама